Dimenzió #28

Túl a horizonton - Egyedül vagyunk?

(irodalom, sci-fi, paratudomány)

                ''PARAJELENSÉGEK

                  "Az ember hiába szélesíti eszméinek körét
                  tudása csak szikrányi fény melyet magával
                  hordoz a végtelen éjben mely beborítja"
    
     
Elgondolkoztál-e már azon, hogy mit tudsz magadról, és a világról. Rá fogsz jönni hogy semmit. Manapság gyakran hangoztatják tudósok, hogy megint felfedeztek ezt meg azt, de ezek mindössze csak kis százaléka annak a hatalmas információs tömegnek amit még nem ismerünk. Történnek a világban olyan dolgok amiket érdemes lenne kutatni de a mai ember sajnos túlságosan földhözragadt, és ha valaki olyan jelenségekről beszél mint például az ufókutatás, a különböző emberi energiák, stb melyekre sajnos a legtöbb ember csak legyint és nem hiszi hogy ezek tényleg megtörténhetnek, még a tudósok is elutasítják és nem hiszik, hogy valóban megtörténhetnek. Vannak azomban a földön olyan emberek - nem is kevesen - akikkel történtek ilyen jelenségek illetve történnek nap mint nap.Az ő számukra nem kétséges e jelenségek létezése hiszen a saját "bőrükön" tapasztalják meg e jelenségek hatásait. Ezekről készülnek néha videófilm-, és fénykép felvételek de még így is nehezen hiszi el a közvélemény e jelenségek létezését és gyakran kinevetik azokat az embereket akik átélték ezeket a dolgokat.
Egyébként valamiben hinni vagy nem hinni nem hit kérdése, ha valaki - bárki olyan jelenségek- kel találkozik ami nem fér bele a saját fizikai világképébe az rá fog jönni, hogy attól hogy hiszünk vagy nem hiszünk valamiben attól az még lehet létező fizikai tény. Íme egy példa. Az ufóklub által ké- szíett fénykép mely 1995 nyarán készült Eszter- gomban a Bazilikában. (készítő Ifj. Benecz Ferenc)
A fénykép egy szent pap koponyáját ábrázolná de csak az előhívás után derült ki, hogy még valami más is rajta van a képen. A képen valószinűleg egy energiavonal látható, az eredetét eddig nem tudtuk megmagyarázni de valószinűleg egy koncentrált energiasugárról van szó. Előre le kell szögeznem, hogy nem lézersugárról van szó amit biztonsági célokra szoktak használni, hiszen amint az jól látható a bal széle fodros (sárga nyíl) és olyan mintha "szőrös" lenne ami egy lézersugár esetében nem fordul elő. Ezek a "szőrök" aztán eltűnnek és jól látható hogy a "valami" a piros nyíl irányába haladt és gyorsult. Nagyított kép a "szőrőkről". Orosházi Parajelenség és UFOkutató Klub
Google
 
Web iqdepo.hu
    © Copyright 1996-2023
    iqdepo / intelligence quotient designing power - digitális kultúrmisszió 1996 óta
    All rights reserved. Minden jog fenntartva.