Dimenzió #28

Túl a horizonton - Egyedül vagyunk?

(irodalom, sci-fi, paratudomány)

                ''A BÉLA-AKTÁKď0     
Finn és amerikai tudósok tegnap tárták a nyilvánosság elé az első döbbenetes felvételeket arról a kísérletsorozatról, amelyet a május végén taszáron földet ért "magyar" ufonaután végeztek. Az első felvételen - amely már a világsajtót is bejárta - semmit nem lehet látni, mindazonáltal az események merész láncolatára lehet következtetni belőle.
A távoli bolygóról érkezett lényt felfedezője útmutatása nyomán Bélának nevezték el. Érdekesség, hogy ez a név nem kevés fejfájást okozott a NASA rendszergazdáinak, akiknek emiatt magyar Windowst kellett telepíteniük mintegy 3,000 szövetségi számítógépre, melynek kapcsán a számítástechnika új dimenzióival ismerkedtek meg. A képen ezekből láthatunk néhányat.
Béla kommunikációs képességei a legmegrögzöttebb tudósokat is elnémították. A képen Béla éppen a fejlett nyugatot figyelmezteti. Jól megfigyelhető a magyar származású ufonauta határozott, ugyanakkor empatikus fellépése.
A messziről jött "ember" a gabonaköröket demonstrálja laboratóriumi körülmények között. Évezredes rejtélyekre kerülnek pontok néhány óra "leforgása" alatt!
Az egyik legnyilvánvalóbb bizonyíték, ami az utolsó kétkedőket is meggyőzi. A háttérben Pamela "Lee" Anderson és a Mötley Crue zenekar tátott szájjal figyeli Béla virtuóz dobszólóját.
A titokzatos "pettyek". Bélának az is elég, ha erősen rágondol.
Béla egyenes tekintete nem ismer határokat. "Mintha belülről néznék kifele" - írja le megdöbbentő élményeit Helmut von Schwarzenegger, a kutatócsoport vezetője.
Béla az állatkertbe is ellátogatott, természetesen zárás után, aholis hosszasan "elbeszélgetett" az állatokkal. Béla ma már vegetáriánus.
Béla tüntetően metrót épít Minnesota-ban - természetesen különlegesen szigorú biztonsági intézkedések mellett. Az alagutat és a tanúkat az építkezés befejezése után befalazták. A NASA jelenleg is nagy erőkkel keresi a föld alatti "underground" járatokat.
Béla az embereket tanulmányozza a moszkvai MacDonalds előtt, miközben hazait reggelizik egy közeli padon.
Béla ilyen űrhajóval fog majd visszautazni a Marsra, legalábbis ahogy azt Béla elképzeli.
Béla az ENSZ-ben zárt ülésen szorgalmazza a marihuana legalizációját. Az első sor közepén Koffie Annan főtitkár a könnyeivel küszködik. Megfigyelők ezt később egyöntetűen értékelték.
Béla minden téren új távlatokat nyit meg, bár az álláspontok nem közelednek. A képen hősünk magába roskadva próbálja feldolgozni a Dallas utolsó epizódját.
Béla négyszemközti megbeszélést folytat. A bűnözés jelentős mértékben csökkent, miközben a termelés tovább növekedett, ismerték el a francia tudósok is.
Béla gólt lő Oli Kahn hálójába. Lapunk közli elsőként a világon ezt az egyedülálló premier plánt. A kapu mögött Franz Beckenbauer, a "császár" törölgeti a szemüvegét.
Béla enni kér (a NASA különleges engedélyével!). Látható, hogy erős izgalmi állapotban Béla látensen haját veszti, hovatovább mindenfelől kis darabok hullanak szerteszéjjel.
Béla válaszúton. E kép megtekintését csak különlegesen erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk! AP-Reuters-TASSZ-Mulder-Migraine ('
'migraine@internetto.hu)
Google
 
Web iqdepo.hu
    © Copyright 1996-2024
    iqdepo / intelligence quotient designing power - digitális kultúrmisszió 1996 óta
    All rights reserved. Minden jog fenntartva.