Dimenzió #17

Antigravitációban

(irodalom, sci-fi, csillagászat, paratudomány)


             VIDEÓN AZ ALIEN TRILÓGIA


            Január   végétől   lakossági
          forgalomba került az ALIEN sorozat
          első három része. Mint az eddig
          kiadott  trilógiákat  (Csillagok
          Háborúja,  Keresztapa)  ezt  is
          digitálisan  felújított  tökéletes
          képminőséggel adták ki. A filmek
          darabonként (ajánlott ár: 2300- Ft-
          ért)  és  díszcsomagolásban (aá.:
          6300- Ft) is megvásárolhatóak az
              Intercom kiadásában.

     
HALÁLSIKOLY SZELI ÁT AZ ŰRT "Az antennák egy távoli, elhagyott bolygóról sugárzott rádiójelet észlelnek. Hamarosan űrhajó indul az üzenet nyomában, a legénység azt hiszi, tökéletes fegyverzete minden meglepetés ellen védelmet nyújt. De nemsokára már csupán egyikük él. Ripley talán megmenekülhet, de már nem biztos abban, hogy érdemes-e..."
A TOTÁLIS HÁBORÚ "Ellen Ripley tapasztalatai felbecsülhetetlenek, hiszen ő már találkozott a földönkívüli élettel, és túlélte a találkozást. Az ő segítségével talán sikerrel járhat az idegenvadász különítmény akciója. De az egyáltalán nem biztos, hogy az állig felfegyverzett különleges osztag elég, ha az űr gonoszával küzd meg. A bolygó sem veszít kezdeti félelmetességéből."
RETTEGÉS A KÖBÖN "Ripley küzdelme folytatódik. Ezúttal az univerzum legveszélyesebb bűnözőinek fegyenctelepén kerül szembe legyőzhetetlen ellenségével. De most csak magára számíthat. fegyvertelen, magányos és kiszolgáltatott. A halál birodalmában jár és nem találja a kivezető utat." A film után: Hogyan készült az ALIEN 4? FELTÁMAD A HALÁL
A sorozat negyedik része, a Feltámad A Halál, valószínűleg szeptember- október környékén jelenik meg videón, de akkor még csak kölcsönözhető formában.
Google
 
Web iqdepo.hu
    © Copyright 1996-2024
    iqdepo / intelligence quotient designing power - digitális kultúrmisszió 1996 óta
    All rights reserved. Minden jog fenntartva.